100 000 besökare!

rosor

Idag har biofilia haft 100 000 unika besökare sedan bloggen startades!

Hälften av er har kommit i år, och det är hela tiden fler som hittar hit, trots att säsongen för en saft- sylt- och trädgårdsblogg borde närma sig sitt slut, och trots att jag inte har marknadsfört den på något vis.

Tack för att ni tittar in, och tack Google!

Till ingens förvåning kommer de flesta besökare från Sverige, men var trettiosjunde är från Finland, och ungefär hälften så många från USA. Kanada, som var mitt hemland ett kort tag, står däremot för en försumbar andel, trots likheten i klimat och växtlighet. Vad jag minns var det dåligt ställt med svenskakunskaperna där.

Jag hoppas att ni som läser biofilia uppskattar bloggen som den är, men jag tar gärna mot synpunkter och önskemål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s