Inlägg #100

Det här är det hundrade inlägget på bloggen, och det första som inte är ett recept eller en växtbeskrivning. Jag misstänker att många av er läsare främst är intresserade av det ena eller det andra, men jag hoppas att ni står ut med blandningen, för jag är intresserad av båda. Jag har försökt att tajma recepten med växtbeskrivningar av råvaran, men inte alltid lyckats så bra. I framtiden kan det hända att det dyker upp inlägg på andra trädgårdsrelaterade teman också, men först blir det mer växtporträtt och recept. Det stå två kastruller saft på spisen just nu.

Jag startade bloggen främst för mina kunder i naturator landskapsarkitektur och för att dokumentera mina recept, men många andra har hittat hit också. Totalt sett har biofilia haft 75 000 besökare och 122 000 visningar sedan starten. Tack alla ni, både tillfälliga besökare och följare! Det är jätteroligt att fler kan få nytta och glädje av det jag skriver, och jag hoppas att ni fortsätter titta in. Nu ska jag återgå till saften.

Flädersafttillverkning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s