Växandets tid

I takt med att växterna springer ur jorden ökar trädgårdsintresset, och Biofilia med det. Bloggen har sett en stadigt ökande ström av besökare sedan starten 2013, men den här våren tog den ett rejält skutt.

Jag tog en paus från bloggen hela 2019, så äran är inte min. Istället vill jag tacka alla er som stannar hemma och håller social distastans. Ni hindrar inte bara spridningen av Corona, utan får trädgårdsnäringen att blomstra som aldrig förr. Handelsträdgårdarna slår besöksrekord, och så gör trädgårdsbloggarna.

Maj var den första månaden bloggen nådde över 1000 besökare per dag, då drygt 40 000 personer hittade hit, och Biofilia klättrade till plats 10 på Bloggportalens lista över de mest besökta proffsbloggarna i kategorin Hus och hem.

Jag hoppas att ni fortsätter ha glädje av bloggen, fortsätter agera ansvarsfullt och gör det här till sommaren då landets trädgårdar blir vackrare och produktivare än någonsinn förr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s