Mahonia- och blåbärsmarmelad

Jag har redan postat ett recept på mahonia- och blåbärssylt, så det här är bara en liten variation.

Mahonia- och blåbärssylt
1 liter blåbär
1 liter mahoniabär
4 dl strösocker

Mät upp 7 dl vatten i en kastrull och markera nivån på en sticka. Slå bort vattnet, häll i bären och koka tills det återstår 7 dl bärmassa. Rör i sockret och koka sju minuter till innan du häller upp på väl rengjorda burkar.

binary comment

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s